WebdesignWerkend vanuit onze kennis op het gebied van vorm, kleur en typografie, waarmee wij tot ontwerpen komen die vernieuwend zijn, beleving uitstralen en toch vertrouwd aanvoelen.

logo en huisstijl ontwerp

Bij het ontwerp van een logo huisstijl, ook wel identiteit, gaan wij uit van onze expertise, het vertalen van een gevoel en beleving naar kleur, vorm en typografie. Belangrijk is dat de vormgeving ook het karakter uitbeeld en associeert met de beoogde boodschap. Good Rite

Ontwerpen werken wij tot in detail uit, tot en met zelfs een eigen typografie, lettertype en kalligrafie.

Dit begint bij schetsen en onderzoek naar vormen, beelden en kleurcombinaties die associaties oproepen. De eerste ontwerpfase bestaat uit schetsen en moodboards met verschillende mogelijke kleuren en beleving die passen bij het merk. Hieruit wordt een richting gekozen waarin eem identiteit verder wordt ontwikkeld.

Na de ontwikkeling van het ontwerp en de beeldtaal, werken wij dit uit in de communicate.

posters, flyers en advertenties

Een aankondiging hoort de juiste aandacht te trekken. Het moet opvallen, maar tegelijk smaakvol zijn en gericht op de juiste doelgroep.

Hierbij maken we gebruik van prototyping, waarbij we een poster, advertentie of flyer in de omgeving schetsen waarin deze te zien zal zijn. Zo stemmen we deze af voor het beste resultaat in vorm, kleur en aandacht.

kranten, magazines en boeken

Bij het ontwerpen van deze staat de leesbaarheid voorop. Hierbij is de typografie ontzettend belangrijk. Spatiering, regelafstand en lettertype bepalen of de lezer comfortabel door een tekst heen gaat en deze ook begrijpt.

verpakking en product

In verpakkingen en producten komt een heel specifiek aspect naar voren, de kleur in combinatie met de vorm. De vorm is onderhevig aan de mogelijkheden en kosten, waardoor er een zwaar beroep wordt gedaan op de creativiteit van het ontwerp.